Friday, October 28, 2011

Zoufalé manželky online - Eva Longoria je naštvaná na bulvár

To že je nějaká celebrita naštvaná na bulvár není skutečně nic nového, myslím, že větší zpráva a překvapení by bylo, najít skutečnou celebritu, která na bulvár naštvaná není. Koneckonců v ČR už několik let probíhá válka bulváru a celebrit a zdá se, že bulvár stále vyhrává. No tématem dnešního článku není bulvár obecně a už vůbec ne situace v ČR, ale jako velmi často je tématem hvězda "Zoufalek" Eva Longoria. Dnes Vám Zoufalé manželky online přinášejí další zprávy o této světové celebritě.
Jak možná víte, jedna z mála přítelkyň Evy Longoria je Jessica Simpson, která plánuje na tento rok svatbu. Přesněji řečeno se má její svatba uskutečnit v "magické" datum 11.11.2011. Jak možná také víte, Eva Longoria měla svatbu také v podobné datu a to 7.7.2007. Jistě víte jak nešťastně a poměrně velmi rychle její manželství skončilo. Nyní se jeden bulvární časopis vyjádřil ve smyslu, že hvězda seriálu Zoufalé manželky varovala Jessicu Simpson, ať se v tomto datu nevdává, protože jí to štěstí nepřinese. Magazín InTouch se Evy Longoria tak dotknul, že hned na svém twitteru zveřejnila zprávu že to není pravda a že rozhodně není tak pověrčivá.
No nevím jestli Eva je nebo není pověrčivá, vzhledem k datu její vlastní svatby, nicméně je také pravda, že bulvár lže asi všude. Jediným místem, kde si můžete být jistí, že se vždy dozvíte pravdivé informace o seriálu Zoufalé manželky je samozřejmě tento web, Zoufalé manželky online.